POWER

Noodstroom is meestal gebaseerd op battery backup voor het gebruik bij radio-communicatie.

Combinaties en speciale samenstellingen kunnen een "Zwitsers zakmes" oplossing creëren, bruikbaar voor een veelvoud aan verschillende situaties


Het verstaan van de verschillende afhankelijkheden en specificaties is fundamenteel om een correcte beslissing te kunnen maken.

Met een batterij systeem gebaseerd op de veilige LiFeYPO4 batterij technologie van Winston met de nodige beveiliging, BMS, balancing system en chargers, zoals een Solar Charger van Genasun met een specifieke firmware of een quick charger DC-DC ISDT T8 van BattGo maak je een volledig Battery powered emergency system of een mooi systeem voor velddagen of om je shack off-grid te maken.

Het project wordt stap voor stap beschreven en onderbouwd met info die je toe laat zelf de juiste keuzes te maken.

Meer dan niet worden we geconfronteerd met storingen komende van DC-DC conversters, zoals laptop voedingen en solar chargers
Met wat knutselwerk en filters, alle materiaal is vrij verkrijgbaar, maak je zelf een DC-DC voeding van 12V-19.5V voor je laptop.

Zo is deze ook te gebruiken vanuit een batterij, zonder de nadelen van extreme ruis, gegenereerd door de commerciele Car adapters.